Пронађите цркву у вашој околини.
Пронађи

Прославите Божић заједно

Прославите радост Исусовог рођења на посебном недељном богослужењу овог децембра. То је одлична прилика да осетите мир божићних празника, а такође је и одлична прилика да позовете пријатеље, комшије и породицу да вам се придруже на час надахнућа.

5 савета за сјајно искуство у цркви

1. Представите се

Чланови Цркве ће вам пожелети добродошлицу у састајалишту) и помоћи да се осећате као код куће. Слободно се представите другима и замолите људе за помоћ ако имате питања. Свима ће бити драго што сте ту!

2. Сазнајте шта да очекујете

Божићна служба обично траје сат времена. Често укључује песме, молитве и проповеди (зване „говори”) које држе чланови заједнице. Током службе, чланови Цркве ће имати прилику да се сете Исуса узимањем причести.

3. Обуците се најбоље што можете

Добродошли сте да дођете у било којој пристојној одећи коју волите. Већина мушкараца носи одела или кошуље на копчање и кравате, a жене обично носе хаљине или сукње. И деца су обично дотерана. Када сте лепо обучени може вам помоћи да стекнете више поштовања и будете припремљени да учите о Исусу Христу и Његовим учењима.

4. Учите о причести

Сваке недеље, благосиљају се хлеб и вода и послужују заједници као симболичан подсетник на жртву коју је принео Исус Христ. Међутим, учешће није услов. Ако не желите да узмете причест, можете додати послужавник следећој особи.

5. Слободно нас контактирајте

Никада не морате да се одазовете да присуствујете црквеној служби. Али ако сте нервозни због доласка, можете контактирати са заједницом унапред. Они вам могу наћи пријатеља са којим ћете седети и побринути се да се осећате добродошлима када дођете. Кликните овде да бисте пронашли контакт информације за вашу локалну цркву.

Више начина да Обасјате свет