Састаните се са мисионарима онлајн или лично

Пронађите утеху у разговору са мисионарима. Можемо заједно читати Света писма и помоћи вам да захваљујући молитви пронађете мир.

Име
Молимо вас да унесете садржај
Презиме
Молимо вас да унесете садржај
Имејл
Молимо вас да унесете садржај

Како ми мисионари могу помоћи?

Иако ваш однос са Богом може бити дубоко личан, понекад нам је свима потребна помоћ да препознамо шта нам Бог говори. Без обзира где се налазите на свом духовном путу, мисионари вас могу поучити јеванђеоским  начелима и запажањима који вам могу помоћи на вашем путу. Замислите их као духовне тренере који ће:

  • Помоћи вам да се осећате ближе Богу
  • Показати вам како да се молите и примате одговоре од Њега
  • Помоћи вам да пронађете одговоре на своја духовна питања
  • Поучити вас о Спаситељу Исусу Христу и Његовом Јеванђељу
  • Помоћи вам да разумете Света писма
  • Подржати вас у вашим изазовима
  • Подстаћи ваш напредак ка покајању, вери и крштењу
  • Упознати вас са заједницом истомишљеника који могу наставити да вас подржавају на вашем духовном путу

Шта да очекујете од посете мисионара

Мисионари ће тражити да посету започну молитвом. Ако се сложите, можда ће вас чак замолити да се помолите. Било како било, циљ је призвати Светог Духа да буде део разговора.

Вероватно ће провести неколико минута у упознавању са вама и вашим интересовањима. Мисионари имају читав програм ком вас могу поучити, али се труде да своју поруку прилагоде вама и вашој животној ситуацији. Читаће са вама Библију и Мормонову књигу и позвати вас да се молите и питате да ли је истина оно што поучавају.

Ако желите, мисионари ће одредити састанак за још једну посету. Током вашег следећег састанка, поучиће вас више о Исусу Христу и Његовој обновљеној Цркви и одговорити на сва питања која имате. Њихов програм такође укључује поруке о Божјем плану за нашу срећу, Исусовој жртви за нас, вери, покајању, крштењу, Светом Духу и држању Божјих заповести. И даље ће вас позивати да се молите, читате Мормонову књигу, долазите у цркву и, чак, да се крстите. И упамтите да ће мисионари ићи вашим темпом и поштовати ваше време и жељу да се поново састанете са њима или не.