Потражите цркву у вашој близини
Лоцирајте је

Прославите Божић заједно

Прославите радост Исусовог рођења на посебном недељном богослужењу 19. децембра, 2021. То је дивна прилика да осетите мир времена Божића, и велика прилика да позовете пријатеље, комшије, и породицу да вам се придруже на један сат надахнућа.

5 наговештаја за стицање сјајног црквеног искуства

1. Представите се

Чланови Цркве ће вам пружити добродошлицу у заједницу и помоћи вам да се осећате као код куће. Будите слободни да се представите другима и замолите људе за помоћ ако имате питања. Свакоме ће бити драго што сте тамо!

2. Знајте шта да очекујете

Божићна служба је обично 1 сат дуга. Често укључује песме, молитве и беседе (назване „говори”) које дају чланови заједнице. Током службе, чланови Цркве ће имати прилику да се спомену Исуса узимањем причести.

3. Обуците се најбоље

Добродошли сте у било којој пристојној одећи коју волите. Већина мушкараца носи оделои кошуље на дугме и кравате а жене обично носе хаљине и сукње. И деца се обично пристојно облаче. Лепо облачење може вам помоћи да стекнете више поштовања и да се припремите да учите о Исусу Христа и Његовим учењима.

4. Сазнајте о причести (слично причешћу)

Сваке седмице, хлеб и вода се благосиљају и нуде скупу као симболично подсећање на жртву коју је поднео Исус Христ. Ипак, учешће није услов. Ако не желите да узмете причест, можете пренети тацну следећој особи.

5. Будите слободни да контактирате са нама

Никада не морате да потврдите долазак на црквену службу. Али ако сте нервозни због присуствовања можете контактирати са заједницом унапред. Могу вам наћи пријатеља који ће седети са вама и постарати се да се осећате добродошлим у вашој посети. Кликните овде да бисте нашли контакт информације о вашој локалној цркви.

Више начина да Обасјате свет