Приближавање Богу

Он jе наш Отац. Створио је свет и све нас. Он вас познаjе и воли.

Бог jе наш Небески Отац

Ви сте Божје дете. Пошто живи на небу, Бога често називамо нашим Небеским Оцем. У Његовим очима сви смо једнаки и вредни љубави и среће. Пошто је Бог свезнајући, разуме сваког од нас на личном нивоу. Познаје наше квалитете, наше слабости, наде и страхове. Наш брижни Небески Отац је стрпљив и прашта. Без обзира ко смо или шта смо учинили, Бог жели да му се обратимо, како би нам могао помоћи. Када се окренемо Њему, доживећемо већу радост у свом животу.

Волели бисмо да се сретнемо са вама да бисмо више разговарали о Богу
Упознајте мисионаре

Бог нас благосиља на много начина

Доказ Божје љубави је свуда око нас. Можемо научити да препознамо Божју руку у свом свакодневном животу. Бог нам стално даје дарове, велике и мале. Дао нам је живот, таленте и овај прелепи свет. Такође поставља људе у наш живот јер зна да су нам потребни због подршке, љубави и радости. Када осетимо ту љубав пријатеља, породице, или чак непознатих особа, почињемо да упознајемо Божју љубав.

Највећи Божји дар нама је Његов Син Исус Христ. Захваљујући Њему можемо примити опроштај и вратити се да живимо са нашим Небеским Оцем.

Са Богом комуницирамо путем молитве

Као што идемо родитељима по савет, тако можемо да се обратимо Богу са својим бригама, питањима и захвалношћу. Бог слуша ваше молитве и одговориће на њих. Један од начина на који комуницира са нама је преко Светог Духа. Дух нам може помоћи да осетимо мир, топлину, утеху и сигурност. Преко Светог Духа можемо знати да нас Бог воли.

Усредсређивање наших живота на Бога

Исус је поучавао да је наш Небески Отац ту за нас када Му се обратимо. Док градимо однос са Богом, можемо користити Његову моћ да нам помогне да превазиђемо своје изазове. Свој пут упознавања Бога можете започети развијањем вере, покајањем за своје грехе, крштењем и примањем дара Светог Духа. Наставите путем према Богу молећи Му се, читајући Његову реч, одлазећи у цркву, учећи о Исусу и служећи другима.

Сачуваћемо место за вас
Пронађите цркву у својој близини

Уобичајена питања

Људи имају пуно питања о „мормонима”, или тачније, члановима Цркве Исуса Христа светаца последњих дана. Кликните овде да бисте видели комплетну листу.